BAZELE BIOTEHNOLOGIILOR VINICOLE

PRP: 42,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 37,80 lei
Diferență: 4,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 292

DESCRIERE

Constantin Baduca Campeanu - Bazele Biotehnologiilor vinicole.

Vinul este prima bautura alcoolica obtinuta si consumata de om, inceputurile vinificatiei pierzandu-se in negura vremurilor. Ca indeletnicire, prepararea vinului a aparut anterior cultivarii vitei de vie, deoarece, la inceputurile existentei sale, omul a fost vanator si culegator, procurandu-si hrana din ceea ce-i oferea natura.
Lucrarea de fata este structurata in doua parti: in prima parte este prezentata – microflora specifica industriei vinicole – bacteria, mucegaiuri si levuri, iar in partea a II-a sunt prezentate tranformarile de natura biochimica si biofizica ce au loc transformare mustului in vin – fermentatia alcoolica, maceratia, si fermentatia malolacita. librarultau. ro
Lucrarea se refera numai la microorganismele implicate in procesul de vinificare si la transformarile pe care aceasta le determina si nu cuprinde alterarile provocate de micoorganismele de contaminare, cu exceptia bacteriilor acetic, intrucat acestea nu prezinta importanta din puncul de vedere al biotehnologiilor vinicole

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0685 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.