Carte de bucate meniuri si retete. Primavara-Vara

PRP: 12,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 10,80 lei
Diferență: 1,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Cuprins

RETETE DE PRMAVARA

Meniul.   1
  • Budinca de clatite cu urzici si loboda
  • Supa cu omleta
  • Cotlet de porc cu varza acra
  • Covrigei cu ciocolata

Meniul 2
  • Budinca de loboda
  • Bors de zarzavat
  • Turnedouri<>
  • Lapte de pasare

Meniul 3   
  • Cartofi noi cu cascaval
  • Bors de salata
  • Antricot de vita cu ghiveci
  • Covrigei cu anason

Meniul 4
  • Oua umplute cu Carne
  • Supa de spanac
  • Sannalute in foi de spanac
  • Turta de ciocolata

Meniu 5
  • Budinca de spanac
  • Bors de cartofi
  • Crap umplut cu ciuperci
  • Chec cu smantana

Meniu 6
  • Omleta cu ceapa
  • Supa de praz
  • Vrabioare la cuptor
  • Tort de lapte

Meniu 7
  • Drob
  • Supa de macris
  • Gulii umplute
  • Strudel

Meniu 8
  • Budinca de urzici
  • Bors cu carne de porc
  • Snitel din carne tocata
  • Fursecuri<>

Meniul 9
  • Omleta cu sos de rosii
  • Ciorba de stevie
  • Pui umplut
  • Crema de zahar ars

Meniul 10
  • Crocete de pui
  • Bors de loboda
  • Cod rasol
  • Salata de fructe
 
Meniul 11
  • Oua cu sos tartar
  • Bors cu castraveti
  • Gaina umpluta
  • Fursecuri cu unt

Meniul 12
  • Salata orientala
  • Supa de fasole alba
  • Mancare de primavara
  • Turta dulce

Meniul 13
  • Omleta cu salata verde
  • Supa de arpacas
  • Pulpa de miel la cuptor
  • Puding

Meniul 14
  • Saratele cu chimen
  • Bors de praz
  • Musaca de spanac
  • Morcovi pentru desert

Meniul 15
  • Crochete de creier
  • Ciorba de urzici
  • Cotlete in sos picant
  • Spuma de mere

Meniul 16
  • Crochete de cartofi cu branza
  • Bors de primavara.
  • Parjoale
  • Covrige

Meniul 17
  • Salata boeuf
  • Supa de cartofi cu cascaval
  • Stavrid<>
  • Papanasi prajiti

Meniul 18
  • Gustare picanta
  • Bors de ciuperci
  • Antricoate<>
  • Poale in brau

Meniul 19
  • Catite cu mazare
  • Supa de rosii strecurata
  • Iepure de casa pregatit vanatoreste
  • Savarina

Meniul 20
  • Oua<>
  • Supa-crema de mazare
  • Mancare de stevie
  • Baclava

Meniul 21
  • Oua umplute cu smantana si verdeata
  • Supa de mazare
  • Iepure umplut
  • Crema de vanilie

Meniul 22
  • Piureu de spanac
  • Bors de urzici
  • Mamaliga haiduceasca
  • Crema de capsuni      

Meniul 23
  • Mazare batuta
  • Supa de ceapa
  • Sarmalute in foi de stevie
  • Checcuciocolata

Meniul 24
  • Urzici batute
  • Ciorba de fasole verde
  • Friptura picanta
  • Tort<>

Meniul 25
  • Oua<
  • Bors de dovlecei
  • Pilaf cu pestes si masline
  • Crema de ciocolata


Cuprins
RETETEDEvARA



Meniul1.   . 62
Budincadeciuperci.
Supadecartocupraz.
Ghivecicupui.
Capunecufrisca.
Meniul   
Omletataraneasca. Borsdepeste.
Puicumazare. Bezele.
eniul   
CiuperciinaluatSupaandaluza. Puicudovlecei. Tartacuraise.
Meniul    fJ
Omletacudovlecei. Ciorbagreceasca. Buretiardeleneti.
Cremadecartocucaise.
Meniul5    70
Chiftelutededovlecei. Borstaranesc.
Stavridpescaresc. Piramidecuviine.
Meniul7
Sufleudeciuperci. Supadefasoleverde. Ardeiumpluticuorez.
Desertrapidcufructesiinghetata.
Meniul7   .
Budincadestevie.
Ciorbacucrenvursti.
Rosiiumplutecuorez. Cosuletecubranzasistade.
MeniulfJ
Jumariderosii. Supa-cremaitaliana. Stavridrasolculegume. Cataifcumere.
Meniul9   .
Salatadebureti.
Supacugalustedecarto. Bamecucarne.
Turtecunuci.
Meniul10   .
Rosiiumplutecusalataboeuf. Supadeciupercicugaluste. Ghiveci.
Prajituracufructedesezon.
Meniull   .
Ciuperciumplute. Supadepannezan. Musacadevinete. rbetdeciocolata.
Meniull...
Ochiuriromanesticumamaliguta. Borsrusesc.
Mancaredeciuperci. Budincadevisine.

Meniul13... 86Crochetedecartocucarne.
Supadeciuperci.
Ciulamadedovlecei.
Tart! cufructe.
Meniul14    88
Roiicuunca.
Supa-cremadeerez,
(iulamadepraz.
((Casniw)rapidi
Meniul15... 90
DovieceicusmantaniCiorbadevara.
TocanadincamedevitiLapteelvean.
Meniul16... 92
Sufleudevaiter.
Supa-cremadetelina
Sarmaluteinfoidevita.
Tutti-Frutti.
Meniul 17... 94
Carnainaluat
Supa-crema(Mancaredespanac.
Prajituracumere.
Meniu l 18... 96
relinaumplutacuciuperci.
Ciorbadevacuta.
PuimoldovenesccusmantaniTortdecacao.
Meniul 19... 98
Tartacuunca.
Supa-crema("anana)).
Petecuroii.
Ruloudebiscui.
Meniul 20...
PerioaredecatcusmantaniSupaminestrone.
Antricoatesirbesti.
Brinloaice.
Meniul 21.   
Sotedevacutanaluat
Supadesalataverde.
Painiareumplute(((3lauzla», Prajituracucremadelamaie.
Meniul 22...
Sufleudeconopidi
Ciorbadepraz.
Pulpadeberbec«(3laBraila)). Tartacuviine.
Meniul 23
Mozaiccuoui
Bocuperiare.
Mancarerecededovlecei.
(hec.
Meniul 24
Gatitecuspanac.
Supadelapte.
Mancaredeardeicuvinete. Strudelcuviine.
Meniul 25
Budincadeconopidi
Bomoldovenesc.
Mancaredevinete.
Trandari.


Anul aparitiei: 2010
Format: 13x20cm
Nr. pagini: 111 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Carte de bucate primavara vara

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0625 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.