Carte de bucate meniuri si retete. Primavara-Vara
PRP: 12,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 10,80 lei
Diferență: 1,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Ioan Salomie
Editura: SEMNE
Anul publicării: 2010
DESCRIERE
Cuprins
RETETE DE PRMAVARA
Meniul. 1
RETETE DE PRMAVARA
Meniul. 1
- Budinca de clatite cu urzici si loboda
- Supa cu omleta
- Cotlet de porc cu varza acra
- Covrigei cu ciocolata
Meniul 2
- Budinca de loboda
- Bors de zarzavat
- Turnedouri<>
- Lapte de pasare
Meniul 3
- Cartofi noi cu cascaval
- Bors de salata
- Antricot de vita cu ghiveci
- Covrigei cu anason
Meniul 4
- Oua umplute cu Carne
- Supa de spanac
- Sannalute in foi de spanac
- Turta de ciocolata
Meniu 5
- Budinca de spanac
- Bors de cartofi
- Crap umplut cu ciuperci
- Chec cu smantana
Meniu 6
- Omleta cu ceapa
- Supa de praz
- Vrabioare la cuptor
- Tort de lapte
Meniu 7
- Drob
- Supa de macris
- Gulii umplute
- Strudel
Meniu 8
- Budinca de urzici
- Bors cu carne de porc
- Snitel din carne tocata
- Fursecuri<>
Meniul 9
- Omleta cu sos de rosii
- Ciorba de stevie
- Pui umplut
- Crema de zahar ars
Meniul 10
- Crocete de pui
- Bors de loboda
- Cod rasol
- Salata de fructe
Meniul 11
- Oua cu sos tartar
- Bors cu castraveti
- Gaina umpluta
- Fursecuri cu unt
Meniul 12
- Salata orientala
- Supa de fasole alba
- Mancare de primavara
- Turta dulce
Meniul 13
- Omleta cu salata verde
- Supa de arpacas
- Pulpa de miel la cuptor
- Puding
Meniul 14
- Saratele cu chimen
- Bors de praz
- Musaca de spanac
- Morcovi pentru desert
Meniul 15
- Crochete de creier
- Ciorba de urzici
- Cotlete in sos picant
- Spuma de mere
Meniul 16
- Crochete de cartofi cu branza
- Bors de primavara.
- Parjoale
- Covrige
Meniul 17
- Salata boeuf
- Supa de cartofi cu cascaval
- Stavrid<>
- Papanasi prajiti
Meniul 18
- Gustare picanta
- Bors de ciuperci
- Antricoate<>
- Poale in brau
Meniul 19
- Catite cu mazare
- Supa de rosii strecurata
- Iepure de casa pregatit vanatoreste
- Savarina
Meniul 20
- Oua<>
- Supa-crema de mazare
- Mancare de stevie
- Baclava
Meniul 21
- Oua umplute cu smantana si verdeata
- Supa de mazare
- Iepure umplut
- Crema de vanilie
Meniul 22
- Piureu de spanac
- Bors de urzici
- Mamaliga haiduceasca
- Crema de capsuni
Meniul 23
- Mazare batuta
- Supa de ceapa
- Sarmalute in foi de stevie
- Checcuciocolata
Meniul 24
- Urzici batute
- Ciorba de fasole verde
- Friptura picanta
- Tort<>
Meniul 25
- Oua<
- Bors de dovlecei
- Pilaf cu pestes si masline
- Crema de ciocolata
Cuprins
RETETEDEvARA
Meniul1. . 62
Budincadeciuperci.
Supadecartocupraz.
Ghivecicupui.
Capunecufrisca.
Meniul
Omletataraneasca. Borsdepeste.
Puicumazare. Bezele.
eniul
CiuperciinaluatSupaandaluza. Puicudovlecei. Tartacuraise.
Meniul fJ
Omletacudovlecei. Ciorbagreceasca. Buretiardeleneti.
Cremadecartocucaise.
Meniul5 70
Chiftelutededovlecei. Borstaranesc.
Stavridpescaresc. Piramidecuviine.
Meniul7
Sufleudeciuperci. Supadefasoleverde. Ardeiumpluticuorez.
Desertrapidcufructesiinghetata.
Meniul7 .
Budincadestevie.
Ciorbacucrenvursti.
Rosiiumplutecuorez. Cosuletecubranzasistade.
MeniulfJ
Jumariderosii. Supa-cremaitaliana. Stavridrasolculegume. Cataifcumere.
Meniul9 .
Salatadebureti.
Supacugalustedecarto. Bamecucarne.
Turtecunuci.
Meniul10 .
Rosiiumplutecusalataboeuf. Supadeciupercicugaluste. Ghiveci.
Prajituracufructedesezon.
Meniull .
Ciuperciumplute. Supadepannezan. Musacadevinete. rbetdeciocolata.
Meniull...
Ochiuriromanesticumamaliguta. Borsrusesc.
Mancaredeciuperci. Budincadevisine.
Meniul13... 86Crochetedecartocucarne.
Supadeciuperci.
Ciulamadedovlecei.
Tart! cufructe.
Meniul14 88
Roiicuunca.
Supa-cremadeerez,
(iulamadepraz.
((Casniw)rapidi
Meniul15... 90
DovieceicusmantaniCiorbadevara.
TocanadincamedevitiLapteelvean.
Meniul16... 92
Sufleudevaiter.
Supa-cremadetelina
Sarmaluteinfoidevita.
Tutti-Frutti.
Meniul 17... 94
Carnainaluat
Supa-crema(Mancaredespanac.
Prajituracumere.
Meniu l 18... 96
relinaumplutacuciuperci.
Ciorbadevacuta.
PuimoldovenesccusmantaniTortdecacao.
Meniul 19... 98
Tartacuunca.
Supa-crema("anana)).
Petecuroii.
Ruloudebiscui.
Meniul 20...
PerioaredecatcusmantaniSupaminestrone.
Antricoatesirbesti.
Brinloaice.
Meniul 21.
Sotedevacutanaluat
Supadesalataverde.
Painiareumplute(((3lauzla», Prajituracucremadelamaie.
Meniul 22...
Sufleudeconopidi
Ciorbadepraz.
Pulpadeberbec«(3laBraila)). Tartacuviine.
Meniul 23
Mozaiccuoui
Bocuperiare.
Mancarerecededovlecei.
(hec.
Meniul 24
Gatitecuspanac.
Supadelapte.
Mancaredeardeicuvinete. Strudelcuviine.
Meniul 25
Budincadeconopidi
Bomoldovenesc.
Mancaredevinete.
Trandari.
Anul aparitiei: 2010
Format: 13x20cm
Nr. pagini: 111 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
REVIEW-URI