CD - Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes
PRP: 87,20 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 82,84 lei
Diferență: 4,36 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Alexandru Frusina
Editura: RENTROP SI STRATON
Anul publicării: 2012
DESCRIERE
Cresterea albinelor– o activitate nobila ce iti aduce recompense peste masura!
Profita de fondurile europene nerambursabile pentru a pune pe picioare afacerea ta in apicultura!
Stimate prieten,
Cu siguranta, ai auzit deja de valoarea nutritiva exceptionala a mierii.
1 kg de miere echivaleaza cu 3 litri de lapte, 30 de banane, 50 de oua sau 12 kg de carne.
In plus, mierea este si un aliment foarte sanatos, astfel ca in Occident s-a ajuns ca absolut totul sa se indulceasca cu miere, zaharul fiind exclus.
Nu e de mirare, asadar, ca in jurul acestui produs de exceptie s-a construit o afacere colosala, concretizata intr-o productie mondiala de cca 1, 2 milioane de tone pe an, cu venituri de peste 3 miliarde de euro.
Vestea buna este ca poti avea si tu acces la o felie din aceasta afacere. Orienteaza-te spre apicultura si demareaza astfel o activitate cu mari sanse de succes: Cresterea albinelor!
Acum dispui de toate informatii necesare in ghidul"Cresterea albinelor", un ghid indispensabil oricarui apicultor de succes (fie incepator sau experimentat)!
Poti intra si tu pe aceasta piata prospera!
Piata din Romania este departe de a-si fi atins capacitatea maxima– potentialul melifer al tarii noastre ofera loc pentru cel putin inca 500. 000 de familii de albine.
Lucrul cu albinele nu este dificil, trebuie doar respectate cu atentie cateva reguli, si in plus te ajuta si faptul ca afacerea se poate demara ca o a doua ocupatie, cu un numar mic de stupi.
Alexandru Frusina– autorul Ghidului apicultorului de succes:
Este un business ce iti acorda mai mult timp liber decat te astepti. Ceea ce la inceput poate parea un hobby ce te pune in contact direct cu natura poate deveni in timp o afacere profitabila cu un consum minim de resurse si timp.
Totul se poate realiza dar este nevoie de rabdare si informare pentru a ajunge la punctul de a putea sustine intreaga familie pe baza unei ferme apicole.
In materialul pe care l-am pregatit poti gasi un plan de afaceri, informatii si descrieri ale echipamentului necesar, tipul stupilor ce ii vei folosi si, cel mai important, produsul final. Pe masura ce vei capata experienta vei realiza ca poti obtine o serie de produse 100% naturale cautate de toate persoanele, indiferent de varsta, ce isi doresc un stil de viata sanatos. Pe langa principalul produs, mierea, poti obtine polen, propolis, ceara, venin, apilarnil sau laptisor de matca, produse ce pot fi repartizate catre o serie de industrii cum ar fi cea alimentara, farmaceutica si chiar spre producatorii de cosmetice.
Cresterea albinelor, o afacere dulce ce mult profit iti aduce!
Bucurate-te de toate beneficiile pe care aceasta aceasta ocupatie nobila ti le ofera!
7 AVANTAJE ale cresterii albinelor:
1. O ocupatie veche, ce se bucura de respect in randul tuturor, iar tie, cu siguranta, iti va crea un statut special in comunitatea in care traiesti!
2. Produsele apicole sunt 100% naturale, nu prezinta riscuri pentru consumatori, ci, dimpotriva, au efecte miraculoase asupra sanatatii oamenilor.
Cum afacerea ta in apicultura se bazeaza pe produse sanatoase, naturale, ale caror efecte terapeutice si alimentare sunt arhi-cunoscute si apreciate, nu vei duce lipsa de clienti (fie persoane fizice, fie companii farmaceutice, de cosmetice etc).
3. Poti lucra in paralel cu jobul actual! Cresterea albinelor este o activitate placuta, interesanta ce nu-ti ocupa mult timp. Cateva ore pe saptamana sau la doua saptamani vara si mai deloc iarna!
4. O afacere cu albine si produsele apicole este usor de demarat si nu necesita investitii mari. Poti porni de la 3-4 stupi, iar an de an poti creste numarul lor in mod natural, prin roirea albinelor.
5. Cresterea albinelor este o afacere de familie, pentru bunastarea ei!
6. Cresterea albinelor– o afacere mereu in atentia mediul de afacere, gratie utilitatii ei pe piata! Daca aceasta activitate a rezistat timp de mii de ani, cu siguranta nu va disparea acum sau in viitor! Beneficiile produselor apicole fac ca aceasta ocupatie sa fie mereu apreciata si cautata! Cresterea albinelor este o afacere pe temen lung, iar administrata cum trebuie, nu va da niciodata faliment!
7. Produsele obtinute in urma cresterii albinelor (miere, propolis, venin, laptisor de matca) sunt cautate si cerute in numeroase industrii (de la cea alimentara, farmaceutica la cea cosmetica), prin urmare ai o piata de desfacere extinsa, cu clienti variati, ce apreciaza calitatea unor produse naturale de exceptie. Tara noastra dispune de toate conditiile necesare obtinerii unor produse apicole de calitate superioara, iar tu trebuie dpar sa profiti de ceea ce natura iti ofera!
BENEFICIILE achizitionarii lucrarii CD"Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes":
1. Ai informatii specializate, corecte si complete, pe intelesul tau. Lucrarea este scrisa de un pasionat de apicultura, ce garanteaza prin experienta lui informatiile furnizate!
2. Gasesti explicatii si solutii clare! Detaliate! Privind toate etapele, de la demararea activitatii si pana la vanzarea produselor!
3. Sfaturile sunt completate de modele, exemple, formulare, fotografii si chiar tabele edificatoare. Elucidari fara cusur!
4. Faci economie de timp, structura lucrarii iti permite sa gasesti imediat informatia cautata!
5. Scapi de stresul unor cautari obositoare in alte surse adiacente (carti, reviste sau alti apicultori)!
Pe CD Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes gasesti informatii complete despre absolut tot– echipamentul necesar, tipul stupilor, produsul final etc. Si, pe masura ce il vei citi, vei realiza ca poti demara aceasta afacere cu produse 100% naturale (miere, polen, ceara, propolis, laptisor de matca, venin etc) chiar incepand din primavara aceasta!
Iata ce subiecte de importanta maxima iti prezinta si explica CD“Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes”:
Capitolul 1– Notiuni necesare pentru dezvoltarea fermei apicole
Sistematica si biologia albinei melifere
Albina si familia de albine
Cresterea reproducatorilor
Cresterea matcilor
Cresterea trantorilor
Inseminarea artificiala
Biologia aparatului reproducator
Tehnica inseminarii
Inventarul apicol
Stupii
Uneltele apicole
Pavilionul apicol
Produsele apicole si efectul lor benefic (Apiterapia)
Mierea
Polenul
Pastura
Propolis
Ceara
Venin
Apilarninul
Laptisorul de matca
Bolile si daunatorii albinelor
Boli virotice
Boli bacteriene
Boli micotice
Boli parazitare
Boli necontagioase
Intoxicatii
Daunatori
Resursele nectaro-polenifere
Plante melifere
Arbori si arbusti meliferi
Calendarul apicultorului
Capitolul 2: Planul afacerii
1. Descrierea afacerii privind infiintarea si dezvoltarea unei afaceri in apicultura
2. Planificarea de marketing a afacerii
3. Planificarea productiei si a operatiunilor caracteristice afacerii
4. Planificarea resurselor umane
5. Planificarea financiar-contabila a afacerii
6. Managementul riscurilor specifice afacerii in apicultura
7. Implementarea planului de afaceri
Capitolul 3: Adrese furnizori
Capitolul 4: Legislatie specifica afacerii in apicultura
Tinta ta? Exportul!
70% din productia micilor producatori din Romania merge la export, dar marele avantaj este ca exista firme specializate care iti pot prelua direct marfa, rezolvand astfel din start problema cea mai spinoasa a oricarei afaceri: desfacerea.
Si, ca sa punctam mai bine frumusetea si profitabilitatea acestei activitati, iata in continuare cateva exemple ale unor intreprinzatori romani care s-au apucat de apicultura avand ca singura investitie... pasiunea.
Da, e vorba de oameni obisnuiti care n-au beneficiat nici de fonduri, nici de relatii, dar care acum castiga cateva zeci de mii de euro pe an, redescoperind de o maniera rentabila aceasta indeletnicire veche de mii de ani.
Ei au reusit…
1. Ioan Lasca s-a imprietenit cu albinele in urma cu 10 ani. A inceput cu doi stupi de albine, la Izvoarele (Alba), intr-o zona muntoasa si nepoluata, iar astazi a ajuns la 88 de stupi si produce miere ecologica pentru export in Germania. Toata lumea din zona il cunoaste si apreciaza mierea produsa de albinele sale.
“Am obtinut profit inca din primul an. Am luat albinele in mai, iar in iunie am scos deja miere si mi-am amortizat investitia atat in albine, cat si in unelte. Pe piata din Germania am ajuns prin intermediul unei cunostinte care a dus acolo cateva mostre, unui distribuitor. Acesta a facut analizele mierii si a zis ca nu exista miere de calitate mai buna, din toate punctele de vedere. Colaborarea cu el imi aduce un castig de 4 euro pe kilogram.”
2. Ion Baiasu din comuna Pesceana (Valcea) a descoperit frumusetea apiculturii in urma cu trei ani si a reusit sa faca din aceasta indeletnicire o adevarata arta si o afacere profitabila.“Sincer sa fiu, nu credeam ca o sa ma ocup vreodata cu cresterea albinelor. Dar acum trei ani si ceva a venit la mine fiul cel mare si mi-a spus ca ar fi bine sa ne apucam si noi de apicultura. Socrul lui avea stupi si mi-a explicat cum sta treaba. Cam cum se inmultesc, cum se extrage mierea, unde se duc albinele in timpul anului.
Am zis sa incercum si noi. Am citit cate ceva despre apicultura, am mai intrebat prietenii, dar cel mai mult am invatat singur. Acum avem 250 de stupi, doua masini si un pavilion pe care le folosim numai pentru mica noastra afacere.
Este si munca, dar oricum, satisfactia este enorma la un apicultor. Cand scoti 10-15 kilograme din niste rame pline te bucuri ca un copil. Nu ne-am imbogatit din vanzarea mierii, dar nici rau nu este. Munca ne este rasplatita, de cateva sute de milioane tot vindem intr-un an. Albinaritul este un mod excelent de a munci si de a-ti culege cu prisosinta roadele muncii.”
Ia un start sigur, beneficiind de toate informatiile necesare demararii acestei afaceri!
“Cresterea albinelor” este o lucrare specializata ce iti ofera toate informatiile despre cum poti demara o afacere in domeniul apiculturii, inclusiv un plan de afaceri detaliat. Prin structura ei completa, perfect documentata si explicit prezentata, lucrarea te conduce in cel mai rapid mod spre succes. (Sumarul este prezentat in coloana alaturata.)
Cu ajutorul lucrarii Cresterea albinelor elimini temerile legate de ingrijirea acestor fiinte sensibile (albinele) si iti vei netezi drumul catre prosperitate.
In"Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes" afli:
cum poti obtine acreditarile in apicultura
cum poti obtine mult mai usor fonduri europene nerambursabile
care sunt furnizorii de incredere pentru afacerea ta in apicultura
Fa trecerea de la un vis indepartat sau hobby la antreprenoriat in adevaratul sens al cuvantului cu CD Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes!
Foarte important! Afacerea in apicultura (cresterea albinelor) este eligibila pentru obtinerea fondurilor europene nerambursabile!
Uniunea Europeana impreuna cu Guvernul Romaniei ofera fonduri nerambursabile pentru apicultori. Astfel, in cadrul masurii 141 se poate obtine o finantare pe cinci ani, in valoare de mii de euro.
Si tu poti obtine fonduri nerambursabile pentru afacerea ta in apicultura! Nu este atat de complicat pe cum pare, te asigur! Eu am aplicat si am obtinut o astfel de finantare pentru cresterea albinelor si nu ma tem sa-ti impartasesc si tie din experienta mea in lucrarea CD Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes!
Cu prietenie,
Alexandru Frusina
Format: CD
Anul aparitiei: 2012
Profita de fondurile europene nerambursabile pentru a pune pe picioare afacerea ta in apicultura!
Stimate prieten,
Cu siguranta, ai auzit deja de valoarea nutritiva exceptionala a mierii.
1 kg de miere echivaleaza cu 3 litri de lapte, 30 de banane, 50 de oua sau 12 kg de carne.
In plus, mierea este si un aliment foarte sanatos, astfel ca in Occident s-a ajuns ca absolut totul sa se indulceasca cu miere, zaharul fiind exclus.
Nu e de mirare, asadar, ca in jurul acestui produs de exceptie s-a construit o afacere colosala, concretizata intr-o productie mondiala de cca 1, 2 milioane de tone pe an, cu venituri de peste 3 miliarde de euro.
Vestea buna este ca poti avea si tu acces la o felie din aceasta afacere. Orienteaza-te spre apicultura si demareaza astfel o activitate cu mari sanse de succes: Cresterea albinelor!
Acum dispui de toate informatii necesare in ghidul"Cresterea albinelor", un ghid indispensabil oricarui apicultor de succes (fie incepator sau experimentat)!
Poti intra si tu pe aceasta piata prospera!
Piata din Romania este departe de a-si fi atins capacitatea maxima– potentialul melifer al tarii noastre ofera loc pentru cel putin inca 500. 000 de familii de albine.
Lucrul cu albinele nu este dificil, trebuie doar respectate cu atentie cateva reguli, si in plus te ajuta si faptul ca afacerea se poate demara ca o a doua ocupatie, cu un numar mic de stupi.
Alexandru Frusina– autorul Ghidului apicultorului de succes:
Este un business ce iti acorda mai mult timp liber decat te astepti. Ceea ce la inceput poate parea un hobby ce te pune in contact direct cu natura poate deveni in timp o afacere profitabila cu un consum minim de resurse si timp.
Totul se poate realiza dar este nevoie de rabdare si informare pentru a ajunge la punctul de a putea sustine intreaga familie pe baza unei ferme apicole.
In materialul pe care l-am pregatit poti gasi un plan de afaceri, informatii si descrieri ale echipamentului necesar, tipul stupilor ce ii vei folosi si, cel mai important, produsul final. Pe masura ce vei capata experienta vei realiza ca poti obtine o serie de produse 100% naturale cautate de toate persoanele, indiferent de varsta, ce isi doresc un stil de viata sanatos. Pe langa principalul produs, mierea, poti obtine polen, propolis, ceara, venin, apilarnil sau laptisor de matca, produse ce pot fi repartizate catre o serie de industrii cum ar fi cea alimentara, farmaceutica si chiar spre producatorii de cosmetice.
Cresterea albinelor, o afacere dulce ce mult profit iti aduce!
Bucurate-te de toate beneficiile pe care aceasta aceasta ocupatie nobila ti le ofera!
7 AVANTAJE ale cresterii albinelor:
1. O ocupatie veche, ce se bucura de respect in randul tuturor, iar tie, cu siguranta, iti va crea un statut special in comunitatea in care traiesti!
2. Produsele apicole sunt 100% naturale, nu prezinta riscuri pentru consumatori, ci, dimpotriva, au efecte miraculoase asupra sanatatii oamenilor.
Cum afacerea ta in apicultura se bazeaza pe produse sanatoase, naturale, ale caror efecte terapeutice si alimentare sunt arhi-cunoscute si apreciate, nu vei duce lipsa de clienti (fie persoane fizice, fie companii farmaceutice, de cosmetice etc).
3. Poti lucra in paralel cu jobul actual! Cresterea albinelor este o activitate placuta, interesanta ce nu-ti ocupa mult timp. Cateva ore pe saptamana sau la doua saptamani vara si mai deloc iarna!
4. O afacere cu albine si produsele apicole este usor de demarat si nu necesita investitii mari. Poti porni de la 3-4 stupi, iar an de an poti creste numarul lor in mod natural, prin roirea albinelor.
5. Cresterea albinelor este o afacere de familie, pentru bunastarea ei!
6. Cresterea albinelor– o afacere mereu in atentia mediul de afacere, gratie utilitatii ei pe piata! Daca aceasta activitate a rezistat timp de mii de ani, cu siguranta nu va disparea acum sau in viitor! Beneficiile produselor apicole fac ca aceasta ocupatie sa fie mereu apreciata si cautata! Cresterea albinelor este o afacere pe temen lung, iar administrata cum trebuie, nu va da niciodata faliment!
7. Produsele obtinute in urma cresterii albinelor (miere, propolis, venin, laptisor de matca) sunt cautate si cerute in numeroase industrii (de la cea alimentara, farmaceutica la cea cosmetica), prin urmare ai o piata de desfacere extinsa, cu clienti variati, ce apreciaza calitatea unor produse naturale de exceptie. Tara noastra dispune de toate conditiile necesare obtinerii unor produse apicole de calitate superioara, iar tu trebuie dpar sa profiti de ceea ce natura iti ofera!
BENEFICIILE achizitionarii lucrarii CD"Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes":
1. Ai informatii specializate, corecte si complete, pe intelesul tau. Lucrarea este scrisa de un pasionat de apicultura, ce garanteaza prin experienta lui informatiile furnizate!
2. Gasesti explicatii si solutii clare! Detaliate! Privind toate etapele, de la demararea activitatii si pana la vanzarea produselor!
3. Sfaturile sunt completate de modele, exemple, formulare, fotografii si chiar tabele edificatoare. Elucidari fara cusur!
4. Faci economie de timp, structura lucrarii iti permite sa gasesti imediat informatia cautata!
5. Scapi de stresul unor cautari obositoare in alte surse adiacente (carti, reviste sau alti apicultori)!
Pe CD Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes gasesti informatii complete despre absolut tot– echipamentul necesar, tipul stupilor, produsul final etc. Si, pe masura ce il vei citi, vei realiza ca poti demara aceasta afacere cu produse 100% naturale (miere, polen, ceara, propolis, laptisor de matca, venin etc) chiar incepand din primavara aceasta!
Iata ce subiecte de importanta maxima iti prezinta si explica CD“Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes”:
Capitolul 1– Notiuni necesare pentru dezvoltarea fermei apicole
Sistematica si biologia albinei melifere
Albina si familia de albine
Cresterea reproducatorilor
Cresterea matcilor
Cresterea trantorilor
Inseminarea artificiala
Biologia aparatului reproducator
Tehnica inseminarii
Inventarul apicol
Stupii
Uneltele apicole
Pavilionul apicol
Produsele apicole si efectul lor benefic (Apiterapia)
Mierea
Polenul
Pastura
Propolis
Ceara
Venin
Apilarninul
Laptisorul de matca
Bolile si daunatorii albinelor
Boli virotice
Boli bacteriene
Boli micotice
Boli parazitare
Boli necontagioase
Intoxicatii
Daunatori
Resursele nectaro-polenifere
Plante melifere
Arbori si arbusti meliferi
Calendarul apicultorului
Capitolul 2: Planul afacerii
1. Descrierea afacerii privind infiintarea si dezvoltarea unei afaceri in apicultura
2. Planificarea de marketing a afacerii
3. Planificarea productiei si a operatiunilor caracteristice afacerii
4. Planificarea resurselor umane
5. Planificarea financiar-contabila a afacerii
6. Managementul riscurilor specifice afacerii in apicultura
7. Implementarea planului de afaceri
Capitolul 3: Adrese furnizori
Capitolul 4: Legislatie specifica afacerii in apicultura
Tinta ta? Exportul!
70% din productia micilor producatori din Romania merge la export, dar marele avantaj este ca exista firme specializate care iti pot prelua direct marfa, rezolvand astfel din start problema cea mai spinoasa a oricarei afaceri: desfacerea.
Si, ca sa punctam mai bine frumusetea si profitabilitatea acestei activitati, iata in continuare cateva exemple ale unor intreprinzatori romani care s-au apucat de apicultura avand ca singura investitie... pasiunea.
Da, e vorba de oameni obisnuiti care n-au beneficiat nici de fonduri, nici de relatii, dar care acum castiga cateva zeci de mii de euro pe an, redescoperind de o maniera rentabila aceasta indeletnicire veche de mii de ani.
Ei au reusit…
1. Ioan Lasca s-a imprietenit cu albinele in urma cu 10 ani. A inceput cu doi stupi de albine, la Izvoarele (Alba), intr-o zona muntoasa si nepoluata, iar astazi a ajuns la 88 de stupi si produce miere ecologica pentru export in Germania. Toata lumea din zona il cunoaste si apreciaza mierea produsa de albinele sale.
“Am obtinut profit inca din primul an. Am luat albinele in mai, iar in iunie am scos deja miere si mi-am amortizat investitia atat in albine, cat si in unelte. Pe piata din Germania am ajuns prin intermediul unei cunostinte care a dus acolo cateva mostre, unui distribuitor. Acesta a facut analizele mierii si a zis ca nu exista miere de calitate mai buna, din toate punctele de vedere. Colaborarea cu el imi aduce un castig de 4 euro pe kilogram.”
2. Ion Baiasu din comuna Pesceana (Valcea) a descoperit frumusetea apiculturii in urma cu trei ani si a reusit sa faca din aceasta indeletnicire o adevarata arta si o afacere profitabila.“Sincer sa fiu, nu credeam ca o sa ma ocup vreodata cu cresterea albinelor. Dar acum trei ani si ceva a venit la mine fiul cel mare si mi-a spus ca ar fi bine sa ne apucam si noi de apicultura. Socrul lui avea stupi si mi-a explicat cum sta treaba. Cam cum se inmultesc, cum se extrage mierea, unde se duc albinele in timpul anului.
Am zis sa incercum si noi. Am citit cate ceva despre apicultura, am mai intrebat prietenii, dar cel mai mult am invatat singur. Acum avem 250 de stupi, doua masini si un pavilion pe care le folosim numai pentru mica noastra afacere.
Este si munca, dar oricum, satisfactia este enorma la un apicultor. Cand scoti 10-15 kilograme din niste rame pline te bucuri ca un copil. Nu ne-am imbogatit din vanzarea mierii, dar nici rau nu este. Munca ne este rasplatita, de cateva sute de milioane tot vindem intr-un an. Albinaritul este un mod excelent de a munci si de a-ti culege cu prisosinta roadele muncii.”
Ia un start sigur, beneficiind de toate informatiile necesare demararii acestei afaceri!
“Cresterea albinelor” este o lucrare specializata ce iti ofera toate informatiile despre cum poti demara o afacere in domeniul apiculturii, inclusiv un plan de afaceri detaliat. Prin structura ei completa, perfect documentata si explicit prezentata, lucrarea te conduce in cel mai rapid mod spre succes. (Sumarul este prezentat in coloana alaturata.)
Cu ajutorul lucrarii Cresterea albinelor elimini temerile legate de ingrijirea acestor fiinte sensibile (albinele) si iti vei netezi drumul catre prosperitate.
In"Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes" afli:
cum poti obtine acreditarile in apicultura
cum poti obtine mult mai usor fonduri europene nerambursabile
care sunt furnizorii de incredere pentru afacerea ta in apicultura
Fa trecerea de la un vis indepartat sau hobby la antreprenoriat in adevaratul sens al cuvantului cu CD Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes!
Foarte important! Afacerea in apicultura (cresterea albinelor) este eligibila pentru obtinerea fondurilor europene nerambursabile!
Uniunea Europeana impreuna cu Guvernul Romaniei ofera fonduri nerambursabile pentru apicultori. Astfel, in cadrul masurii 141 se poate obtine o finantare pe cinci ani, in valoare de mii de euro.
Si tu poti obtine fonduri nerambursabile pentru afacerea ta in apicultura! Nu este atat de complicat pe cum pare, te asigur! Eu am aplicat si am obtinut o astfel de finantare pentru cresterea albinelor si nu ma tem sa-ti impartasesc si tie din experienta mea in lucrarea CD Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes!
Cu prietenie,
Alexandru Frusina
Format: CD
Anul aparitiei: 2012
REVIEW-URI