Ce i-a spus Einstein bucatarului sau. Stiinta gastronomiei explicata - Robert L. Wolke

PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,00 lei
Diferență: 7,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

De ce mancarea rumenita devine aurie? Ce ne-a lasat mostenire soacra lui Cristofor Columb? De unde provine sarea de mare? Ce trebuie sa punem in apa in care fierbem pastele? De ce untul european e mai gustos decat cel american? Ce inseamna saturat sau nesaturat? Care e deosebirea dintre grasime si acizii grasi? Ce este MSG-ul? Cum ne dam seama care scoici sunt bune? Cat alcool mai ramane de fapt in mancarea gatita cu vin? Care e cea mai rapida metoda de a dezgheta alimentele congelate? Apa calda chiar ingheata mai repede decat apa rece? Cum actioneaza cofeina? Consumul de bauturi carbogazoase contribuie la cresterea efectului de sera? Cum sunt facute tigaile antiaderente? Se poate gati doar cu unde magnetice si lumina?

In bucataria profesorului Robert L. Wolke, doctor in chimie, ingredientele si ustensilele sunt de fapt aparatura de laborator. Omul de stiinta pasionat, desigur, de principiile chimice care stau la baza gatitului– dar si de preparatele rezultate– le explica intr-un limbaj accesibil, condimentat cu glume, avand grija sa dezoseze sfaturile sau metodele babesti si sa inlature glazura de mister de pe etichetele si instructiunile de folosire cu care ne confruntam zilnic.




An aparitie: 2012
Editie: I
Pagini: 384
Format: 14, 5x21, 5 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0760 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.