Colesterolul Invins Fara Medicamente
PRP: 19,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,10 lei
Diferență: 1,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: MARIE LECARDONNEL
Editura: GEMMA PRINT
Anul publicării: 2009
Pagini: 175
Format: 17/24
DESCRIERE
• Ati simtit vreodata o durere sau o intepatura in bratul stang?
• Furnicaturi in picioare sau in brate?
• Ati avut senzatia de picioare grele?
• Crampe?
• Aveti hipertensiune?
• Varice?
• Cuperoza?
• Aveti extremitatile reci?
• Va simtiti obositi fara motiv?
Daca raspundeti afirmativ la una sau mai multe dintre aceste intrebari, trebuie sa cititi aceasta carte.
Pe baza a zeci de recomandari, veti vedea ca, de fapt, nu este nevoie decat de foarte putin pentru a regasi un nivel normal al colesterolului si de a preveni riscul accidentelor cardiovasculare. Stiti probabil ca exista colesterol bun si rau. Veti invata din paginile acestei lucrari cum sa-1 recunoasteti si sa-1 preveniti pe cel rau.
De la colesterol la ateroscleroza, nu este decat un pas... care se face foarte incet si cu siguranta daca nu se intervine la timp. Trebuie sa luati in considerare si multi alti factori suplimentari de risc cardiovascular precum tutunul, hipertensiunea, stresul, cat si actiunea nefasta a radicalilor liberi, ori cea a introducerii in organism a unor substante toxice.
Rezolvarea problemelor este in... farfuria dvs. Veti vedea ca alimentele care contin colesterol nu sunt cei mai mari dusmani pe care ii aveti si ca nu mai este vorba de a interzice, ci de a furniza organismului diferitele categorii de elemente nutritive, care ii aduc numai bine.
Cuprins:
• Furnicaturi in picioare sau in brate?
• Ati avut senzatia de picioare grele?
• Crampe?
• Aveti hipertensiune?
• Varice?
• Cuperoza?
• Aveti extremitatile reci?
• Va simtiti obositi fara motiv?
Daca raspundeti afirmativ la una sau mai multe dintre aceste intrebari, trebuie sa cititi aceasta carte.
Pe baza a zeci de recomandari, veti vedea ca, de fapt, nu este nevoie decat de foarte putin pentru a regasi un nivel normal al colesterolului si de a preveni riscul accidentelor cardiovasculare. Stiti probabil ca exista colesterol bun si rau. Veti invata din paginile acestei lucrari cum sa-1 recunoasteti si sa-1 preveniti pe cel rau.
De la colesterol la ateroscleroza, nu este decat un pas... care se face foarte incet si cu siguranta daca nu se intervine la timp. Trebuie sa luati in considerare si multi alti factori suplimentari de risc cardiovascular precum tutunul, hipertensiunea, stresul, cat si actiunea nefasta a radicalilor liberi, ori cea a introducerii in organism a unor substante toxice.
Rezolvarea problemelor este in... farfuria dvs. Veti vedea ca alimentele care contin colesterol nu sunt cei mai mari dusmani pe care ii aveti si ca nu mai este vorba de a interzice, ci de a furniza organismului diferitele categorii de elemente nutritive, care ii aduc numai bine.
Cuprins:
Cuvant inainte
Partea Intai - Colesterolul si sanatatea dvs
Introducere la partea intai - De ce colesterelul nu mai trebuie sa va mai otraveasca existenta?
Nu faceti ca Alain
Urmati exemplul lui Jean-Yves
Trageti singuri concluziile
Sa cunoastem mai bine colesterolul
Nu exista viata fara colesterol
Bun sau rau, cum sa-I recunoastem?
Cand celulele permit accesul colesterolului
Interpretati-va analizele
Un alt inamic
Pentru a rezuma
Ateroscleroza
Inculparea colesterolului si circumstantele atenuante
Placa de aterom
Si consecintele sale
Circulatia se face defectuos
Peretele arterei cedeaza
O artera se astupa
Un proces reversibil
Actionati impotriva trombozei
Descoperita recent: substanta toxica agravanta
Pentru a rezuma
In cautarea vinovatilor
Unanim acuzate: grasimile saturate
Cand se amesteca si trigliceridele
Stop kilogramelor prost plasate
Valoarea energetica a alimentelor
Sfarsitul unei protectii naturale
Unde se gasesc grasimile saturate?
Pentru a rezuma
Factorii de risc asociati
Hipertensiunea
Tabagismul
Excesul de alcool
Stresu
Diabetul
Pentru a rezuma
Regimuri si tratamente clasice greu de urmat si cu multe renuntari
Restrictii putin prea severe
Vanarea colesterolului alimentar, un cuvant de ordine controversat
Colesterolul in alimente
Medicamentele
Rasinile
Fibratii
Statinele
Acidul nicotinic
Atentie
Pentru a rezuma
Alternativele naturiste, care va sunt deja cunoscute
Da, unei dietetici bine gandite
Fructele si legumele
Cerealele si leguminoasele
Carnea si produsele lactate
Greselile care nu trebuie facute
Pe latura dulciuri: cea mai buna alegere
Sedentari, faceti miscare
Cele mai bune arme anti-stres
Gestionati-va bine emotiile
Schimbati-va gandurile
Treceti la actiune
Relaxati-va muschii
Mai incet cu cafeaua
Pentru a rezuma
Partea a doua - Campionii luptei impotriva colesterolului
Introducere - Ii asteptati de mult, iar oamenii de stiinta i-au descoperit. Depinde de dvs sa le dati o buna utilizare
Capitolul 1- Cele trei mari categorii de alimente protectoare
Grasimi: cele bune, cele rele si cele amestecate
Foie gras si rata in grasime dupa plac
De ce nu trebuie consumate prea mult aceste uleiuri?
Cum isi protejau artere le stramosii nostri, fara sa stie?
Exceptionalii antioxidanti
Ce ati zice de o salata de avocado cu crevete?
Portocalii, galbene, rosii: legumele si fructele cu pigmenti protectori
Cum poate fi neutralizata periculoasa Lp (a) sau una din virtutile vitaminei C
Folositi si faceti chiar abuz de condimente si mirodenii.
Marea revenire a fibrelor alimentare
Faceti ca Eva: rontaiti un mar
Fulgi de ovaz, la micul dejun
Grupul de vitamine care face sa dispara homocisteina
Pentru a dispune de vitamina B9, mancati legume verzi
B 12 nu exista fara produsele animale
Orez integral, banane, alune - surse importante de B6
Suplimentele alimentare cele mai performante
Vitamine, oligoelemente si aminoacizi
Vitamina E: pentru a va proteja mai bine
Vitamina C: o suplimentare recomandata pentru fumatori
Seleniul: ultrapretios si prea adesea absent.
Cromul: putin cunoscut, dar de mare valoare
L-arginina: aminoacid cu puteri formidabile
Lisina: antiadezivul care va protejeaza peretii arteriali
Diferite complemente cu eficienta sigura
Acidul lipoic: antioxidantul universal
Pentru a produce mai putin colesterol: scvalenul
Bine cunoscuta drojdie de bere
Un protector polivalent: germenii de grau
Plante reputate impotriva colesterolului si a daunelor provocat de acesta
Gingko biloba, pentru ameliorarea circulatiei sanguine
Pentru capturarea colesterolului: pectina din mar
Gugul: planta indiana, care reduce colesterolul si trigliceridele
Pentru o mai buna evacuare a colesterolului: anghinarea
Cele doua mari atuuri ale grepfruitului
Lucerna, cu proprietati multiple
larba-asinului (Oenothera) si limba-mielului (Borago officinalis) deosebit de pretiosul acid gamalinolenic
Uleiul de masline: emblema alimentatiei sanatoase
Uleiul de masline pe vremuri
Maslinul, arbore mitic
Aur lichid, o denumire potrivita
Un remediu reputat
Uleiul de masline in ziua de astazi
O revenire in forta pe deplin justificata
De ce uleiul de masline este o binefacere pentru arterele dvs.?
Genialul acid oleic
Un pur suc de fructe
Celelalte binefaceri ale uleiului de masline
Uleiul de masline si cancerul
Acidul oleic si oasele
Pentru diabetici
Aliatul digestiei dvs
Ce fel de ulei trebuie consumat si cat?
Si, pentru a incheia, nu uitati de frunze
Nr. de pagini: 176
Anul aparitiei: 2006
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Introducere la partea intai - De ce colesterelul nu mai trebuie sa va mai otraveasca existenta?
Nu faceti ca Alain
Urmati exemplul lui Jean-Yves
Trageti singuri concluziile
Sa cunoastem mai bine colesterolul
Nu exista viata fara colesterol
Bun sau rau, cum sa-I recunoastem?
Cand celulele permit accesul colesterolului
Interpretati-va analizele
Un alt inamic
Pentru a rezuma
Ateroscleroza
Inculparea colesterolului si circumstantele atenuante
Placa de aterom
Si consecintele sale
Circulatia se face defectuos
Peretele arterei cedeaza
O artera se astupa
Un proces reversibil
Actionati impotriva trombozei
Descoperita recent: substanta toxica agravanta
Pentru a rezuma
In cautarea vinovatilor
Unanim acuzate: grasimile saturate
Cand se amesteca si trigliceridele
Stop kilogramelor prost plasate
Valoarea energetica a alimentelor
Sfarsitul unei protectii naturale
Unde se gasesc grasimile saturate?
Pentru a rezuma
Factorii de risc asociati
Hipertensiunea
Tabagismul
Excesul de alcool
Stresu
Diabetul
Pentru a rezuma
Regimuri si tratamente clasice greu de urmat si cu multe renuntari
Restrictii putin prea severe
Vanarea colesterolului alimentar, un cuvant de ordine controversat
Colesterolul in alimente
Medicamentele
Rasinile
Fibratii
Statinele
Acidul nicotinic
Atentie
Pentru a rezuma
Alternativele naturiste, care va sunt deja cunoscute
Da, unei dietetici bine gandite
Fructele si legumele
Cerealele si leguminoasele
Carnea si produsele lactate
Greselile care nu trebuie facute
Pe latura dulciuri: cea mai buna alegere
Sedentari, faceti miscare
Cele mai bune arme anti-stres
Gestionati-va bine emotiile
Schimbati-va gandurile
Treceti la actiune
Relaxati-va muschii
Mai incet cu cafeaua
Pentru a rezuma
Partea a doua - Campionii luptei impotriva colesterolului
Introducere - Ii asteptati de mult, iar oamenii de stiinta i-au descoperit. Depinde de dvs sa le dati o buna utilizare
Capitolul 1- Cele trei mari categorii de alimente protectoare
Grasimi: cele bune, cele rele si cele amestecate
Foie gras si rata in grasime dupa plac
De ce nu trebuie consumate prea mult aceste uleiuri?
Cum isi protejau artere le stramosii nostri, fara sa stie?
Exceptionalii antioxidanti
Ce ati zice de o salata de avocado cu crevete?
Portocalii, galbene, rosii: legumele si fructele cu pigmenti protectori
Cum poate fi neutralizata periculoasa Lp (a) sau una din virtutile vitaminei C
Folositi si faceti chiar abuz de condimente si mirodenii.
Marea revenire a fibrelor alimentare
Faceti ca Eva: rontaiti un mar
Fulgi de ovaz, la micul dejun
Grupul de vitamine care face sa dispara homocisteina
Pentru a dispune de vitamina B9, mancati legume verzi
B 12 nu exista fara produsele animale
Orez integral, banane, alune - surse importante de B6
Suplimentele alimentare cele mai performante
Vitamine, oligoelemente si aminoacizi
Vitamina E: pentru a va proteja mai bine
Vitamina C: o suplimentare recomandata pentru fumatori
Seleniul: ultrapretios si prea adesea absent.
Cromul: putin cunoscut, dar de mare valoare
L-arginina: aminoacid cu puteri formidabile
Lisina: antiadezivul care va protejeaza peretii arteriali
Diferite complemente cu eficienta sigura
Acidul lipoic: antioxidantul universal
Pentru a produce mai putin colesterol: scvalenul
Bine cunoscuta drojdie de bere
Un protector polivalent: germenii de grau
Plante reputate impotriva colesterolului si a daunelor provocat de acesta
Gingko biloba, pentru ameliorarea circulatiei sanguine
Pentru capturarea colesterolului: pectina din mar
Gugul: planta indiana, care reduce colesterolul si trigliceridele
Pentru o mai buna evacuare a colesterolului: anghinarea
Cele doua mari atuuri ale grepfruitului
Lucerna, cu proprietati multiple
larba-asinului (Oenothera) si limba-mielului (Borago officinalis) deosebit de pretiosul acid gamalinolenic
Uleiul de masline: emblema alimentatiei sanatoase
Uleiul de masline pe vremuri
Maslinul, arbore mitic
Aur lichid, o denumire potrivita
Un remediu reputat
Uleiul de masline in ziua de astazi
O revenire in forta pe deplin justificata
De ce uleiul de masline este o binefacere pentru arterele dvs.?
Genialul acid oleic
Un pur suc de fructe
Celelalte binefaceri ale uleiului de masline
Uleiul de masline si cancerul
Acidul oleic si oasele
Pentru diabetici
Aliatul digestiei dvs
Ce fel de ulei trebuie consumat si cat?
Si, pentru a incheia, nu uitati de frunze
Nr. de pagini: 176
Anul aparitiei: 2006
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
REVIEW-URI