Exercitii practice de psihogenealogie. Cum sa descoperi secretele de familie, sa fii credincios stramosilor tai si sa iti alegi propria viata

PRP: 45,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,75 lei
Diferență: 11,25 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

De la primul pas facut in aceasta lume, purtam cu noi, fara sa stim, un „sac" de poveri ale familiei: drame nespuse, doliuri neincheiate, povesti rusinoase. Motivand ca„este spre binele nostru" sa nu ne vorbeasca despre secretele de familie, parintii si bunicii ne condamna, inconstient, la a repeta ciclul de traume suferite de stramosi.
In acest ghid practic de psihogenealogie, suntem ajutati sa punem ordine in„santierul" mostenit de la generatiile anterioare, sa ne asumam familia, cu bune si rele, si sa detensionam (prin iertare, nu prin uitare) conflictele care ne bantuie de generatii. Cartea clarifica principalele notiuni de psihogenealogie si ofera instrumentele necesare („atomul social",„gensociograma") pentru impacarea cu sine, dar si cu stramosii.

Anne Ancelin Schützenberger este psihoterapeut si specialist in psihodrama. Creatoare a conceptului de„psihogenealogie", a fost tradusa la Editura Trei cu volumul Psihogenealogia. Vindecarea ranilor familiale si regasirea de sine.

Cuprins

Introducere
1. Nu mai suportati tensiunea doliurilor nefacute (Efectul Zeigarnik)
2. Deschideti„marele registru de socoteli" al familiei voastre (Loialitatile familiale invizibile si inconstiente)
3. Descoperiti repetarile inconstiente, fericite sau nefericite ale istoriei familiale (Sindromul de aniversare)
4. Proiectati‑va in trecut ca sa pricepeti cum traiau stramosii vostri („Nisa ecologica")
5. Incepeti un alt capitol de viata astfel incat„cartoful fierbinte" sa nu mai arda toate mainile in trecerea de la o generatie la alta (Arta de a ierta fara sa uiti)
6. Ce anume conteaza pentru voi? (Desenati‑va„atomul social")
7. Emotiile memoriei (Fa‑ti genosociograma)
8. Alegerea materialului
9. Unde vei gasi informatiile pe care le cauti?

Bibliografie. Douazeci de carti indispensabile

Nr. de pagini: 108
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0694 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.