Gerd Wolfgang Sievers - Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung (Carte Practica)

PRP: 18,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,17 lei
Diferență: 3,33 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect.

Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.

Cuprins:

- Informatii teoretice fundamentale
- galeata cu untura, untura de porc si jumari, rilons, carne tocata
- confits si enchaud din porc, gasca, rata, iepure, gaina
- rillette, pottsuse si cu untura, carne din porc, iepure, gaina
- "Le Pate” si alte pasete din ficat, dar si din vanat
- umplutura de carnati la borcan, carnati din ficat, in sange si Mettwurst
- produse de carmangerie la borcan si paste rafinate: Bratwurst in borcan, Jausen-Fleisch
- comed beef, salat beef, pressed beef
- aspic, piftie, carne cu sos marinat

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2015

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0571 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.