Gheorghe Georgescu, Cartea producatorului si procesatorului de lapte - Volumul II

PRP: 59,46 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 24,94 lei
Diferență: 34,52 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 751

DESCRIERE

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana a adus noi cerinte producatorilor si procesatorilor de lapte. Accesul la informatie si folosirea noilor tehnologii moderne vor aduce un plus afacerii.  

Vaca este doica omenirii pentru ca produce unul dintre cele mai complicate si valoroase alimente – laptele si produsele lactate. Astfel, laptele de vaca asigura peste 90% din productia de lapte mondiala si 88% din cea nationala. Laptele de vaca este un aliment complet, intrucat contine peste 100 substante hranitoare.

Laptele de vaca are o valoare ridicata alimentara si in special biologica constituind un izvor de sanatate pentru consummator. Un litru contine 125g SU, asigurand nutrientii indispensabili pentru organismul uman. Din lapte se obtin peste 1000 produse lactate, din care aproape jumatate sunt diferite sortimente de branzeturi.

Din cuprinsul cartii amintim:

Baza furajera pentru vacile de lapte, Tehnologia hranirii vacilor de lapte, Tehnologia intretinerii vacilor de lapte, Bolile principale ale vacilor de lapte induse de erori de exploatare si igiena.


Anul aparitiei: 2007
Format: 170 x 240
Nr. pagini: 751

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0543 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.