Manual de Teorie, Solfegiu, Dicteu pentru clasa I de Olguta Lupu
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
DESCRIERE
Cartea autorului Olguta Lupu „Manual de Teorie, Solfegiu, Dicteu pentru clasa I de Olguta Lupu" de la editura GRAFOART
Olguta Lupu a absolvit compozitia muzicala si a predat invatamantul preuniversitar (Liceul „G. Enescu." din Bucuresti) disciplinele Teorie-solfegiu-dicteu, Armonie, Contrapunct, Forme muzicale. Din 1997 este cadru didactic in cadrul Universitath N-ationale de Muzica din Bucuresti.
Pe langa activitatea muzicologica si componistica, a elaborat lucrari de teorie si solfegiu dedicate elevilor si studentilor, precum numeroase studii privind didactica teoriei. A participat ca presedinte in juriile unor concursuri nationale de profil. Este initiator si coautor al colectiei EnArmonia. Actualmente este profesor unwersitar (disciplina Teorie-solfegiu-dicteu) si decan al Facultatii de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie muzicala a U. N. M. B.
Tatiana Hilca a absolvit Academia de Muzica din Bucuresti si a predat in invatamantui preuniversitar (Liceul de Muzica. Dinu Lipatti, Bucuresti) disciplina Teorie-sollegiu-dicteu. A participat in calitate de presedinte in juriile unor concursuri nationale de teoria muzicii, respectiv de vicepresedinte in cadrul Olimpiadei Nationale de lnterpretare Vocala, Instrumentala si Studii Teoretice Muzicale (subcomisia Studii teoretice). Este coautor al colectiei EnArmonia, iar in prezent lector universitar dr. (disciplina rreorie-solfegiu-dicteu) in. cadrul U. N. M. B.
Bogdan Voda este compozitor dirijor. A. sustinut numeroase concerte simfonice in Romania si in diverse tari europene. Activitatea principala este cea didactica, in postura de conferentiar dr. la UNMB (Departamentul Compozitie) si profesor de studii teoretice la C. N. M. „George Enescu" din: Bucuresti. Urmare a studiilor postdoctorale in cadrul MIDAS, a publicat studiul „Globalizare si curriculum in invatamantul muzical. Corelatii intre invatamantul preuniversitar, universitar, postuniversitar si realltatile pietei muncii. Evolutii internationale perspective romanesti".
Anca Haralambie a absolvit Conservatorul „Ciprian Porumbescu", fiind in prezent profesor la catedra de studii teoretice a C. N. A. „Dinu Lipatti" din Bucuresti si profesor metodist. A facut parte, in calitate de membru, din numeroase jurii ale Olimpladei Nationale de Muzica si ale unor concursuri nationale de teorie si solfegiu. Este coinitiatoarea concursului national de teoria muzicii •Victor Ceaicovski. Pentru performante deosebite la catedra, a fost distinsa cu Meritul „Gheorghe Lazar" clasa I.
Nr. de pagini: 184
Anul aparitiei: 2018
REVIEW-URI